Du-te la cuprins

Meniu principal:

PROACTIV de la marginal la incluziv

Cautare

Termeni si Conditii

Noutati

Termeni si conditii Proactiv-org.roDaca utilizati serviciile si produsele oferite de site-ul www.proactiv-org.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Echipa proactiv-org.ro poate schimba continutul portalului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente:

  • Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe;
  • Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice;
  • Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale.

Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Materialele si informatiie prezente in acest site pot fi multiplicate si diseminate fara acordul Asociatiei pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica CATALACTICA in urmatoarele conditii:

  • multiplicatorul nu urmareste un scop comercial
  • intodeauna se va mentiona vizibil sursa www.proactiv-org.ro


Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica CATALACTICA nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica CATALACTICA in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului.

Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica CATALACTICA
isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, fara a fi intrepretat ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica CATALACTICA a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele dumneavoastra.

Intr-un astfel de caz, raspunderea Asociatiei pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica CATALACTICA nu poate fi retinuta.

Accesul la continutul online al site-ului www.proactiv-org.ro este liber.

Pentru optiunea Abonare, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.proactiv-org.ro trimitand un e-mail cu titlul dezabonare la adresa newsletter@proactiv-org.ro

Parteneri:


Aitoliki Development S.A. Local Organization Authority - AITOLIA S.A.Institutul de Cercetare a Calitatii VietiiAsociatia pentru Dezvoltare si Promovare socio - economica

Prima Pagina | Descrierea Proiectului | Contact | Activitati | Noutati | Studii de caz | Galerie | Intrebari frecvente | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal